Art Breda Talk

ART BREDA presenteerde de afgelopen editie ART BREDA TALK: een platform voor lezingen en gesprekken over kunst, antiek en design. Bent u altijd al nieuwsgierig geweest naar de huidige trends in de hedendaagse kunstmarkt of wilde u de kenmerken van Lalique glas leren herkennen? Het bezoeken van een van onze lezingen bood antwoord op al uw vragen. De lezingen werden verzorgd door conservatoren, taxateurs, handelaren en overige experts uit het veld en waren dagelijks bij te wonen om 13.00 en om 15.00 uur.

ARTIST TALK
Tijdens de ARTIST TALK kon u op inspirerende wijze kennis maken met de kunstenaar en zijn werkwijze, waarna de kunstwerken in het echt op de beurs bekeken konden worden. Ook vertelden de ontwerpers en goudsmeden van hedendaagse juwelen over hun unieke collecties die te zien waren bij de exposerende juweliers. Om 17.00 gaf een handelaar of specialist van de Koninklijke Vereeniging van Handelaren in Oude Kunst (KVHOK) een kunsthistorisch college!

RONDLEIDINGEN
Twee keer per dag verzorgde een kunsthistoricus een boeiende rondleiding over de beurs. Aan de rondleidingen kon kosteloos worden deelgenomen door maximaal 15 bezoekers per keer. Aanmelden kon bij de infobalie op de beurs.