Activiteiten

DAGELIJKSE RONDLEIDINGEN

Twee keer per dag verzorgde een kunsthistoricus een boeiende rondleiding over de beurs. Deze begonnen om 12.00 uur en om 16.00 uur. Aan de rondleidingen kon kosteloos worden deelgenomen door maximaal 15 bezoekers per keer. Aanmelden kon bij de infobalie op de beurs.

KABONK X ART BREDA

Kinderen van 4 t/m 14 jaar waren welkom om tijdens ART BREDA te komen spelen bij het ernaast gelegen KABONK! Kabonk was een fantastische, kleurrijke, grootse plek van 3.300 m2 waar beleven, spelen, ontdekken, proberen, ervaren, relaxen en lekker eten & drinken elkaar verbonden op zeven waanzinnige verdiepingen!

Op vertoon van een geldig toegangsbewijs voor ART BREDA van de ouders, kregen de kinderen gratis toegang tot Kabonk. Zo kon u rustig de beurs bezoeken, waarna u uw kinderen weer kon ophalen bij Kabonk.

Kabonk was elke dag geopend tijdens de openingstijden van ART BREDA (11.00 – 18.00 uur) Bavelseparklaan 7, 4817 ZX te Breda.

ART BREDA HOTELARRANGEMENT

Combineerde uw bezoek aan ART BREDA met een overnachting. De VVV Breda bood een speciaal ART BREDA hotelarrangement aan (inclusief 50% korting op de entree!). Voor meer informatie klikte u hier.

DE ROOI PANNEN

ART BREDA hechtte veel waarde aan goede contacten met opleidingen en hogescholen in de omgeving Breda. Door de samenwerking tussen ART BREDA en scholengemeenschap De Rooi Pannen kregen de studenten van Toerisme & Recreatie de kans kennis te maken met het werkveld van grote evenementen.

Tijdens ART BREDA heetten de studenten van de De Rooi Pannen u van harte welkom bij de kassa, de entree en de garderobe!