• Breda's Museum

Menu

Bezoekersinformatie

Geniet van kunst, antiek en design uit de collecties van befaamde kunst- en antiekhandelaren en galerieën voor hedendaagse kunst uit Nederland, België en Duitsland.

ART BREDA biedt een uitgewogen mix van kunst en antiek uit alle culturen en perioden. Specialisten op het gebied van oude schilderkunst, antiek, 20ste eeuws design, Aziatica, Art Deco, klokken, juwelen, zilver en nog veel meer tonen topstukken uit hun collecties in een aantrekkelijke ambiance.
Daarnaast brengen galerieën voor hedendaagse kunst een breed scala aan schilder- en beeldhouwkunst, fotografie, glas en keramiek van bekende kunstenaars en jong talent.
Om 13.30 uur en om 15.30 uur starten er rondleidingen langs de hoogtepunten van de beurs, onder leiding van kunsthistoricus Marius van Dam. U kunt zich aanmelden bij de Infobalie.

De deelnemers zijn geselecteerd door commissies die garant staan voor professionaliteit en kwaliteit. Voorafgaande aan de opening van de beurs worden alle aangeboden objecten beoordeeld door deskundige keuringscommissies. Hierdoor is de koper er van verzekerd dat het werk volkomen authentiek en van de hoogste kwaliteit is.
In het Grand Café, het paviljoen links van de ingang van het museum, kunt u uitrusten en genieten van een hapje en een drankje.

Er is voldoende parkeergelegenheid, bijvoorbeeld op parkeerterrein Mols, parkeergarage Chasséparking en parkeergarage Houtmarkt, alle op steenworp afstand van de beurs. Ook met het openbaar vervoer is de beurs goed bereikbaar. Vanaf Breda CS kunt u buslijn 7 nemen in de richting van Nieuw-Wolfslaar, uitstappen bij de Nieuwe Ginnekenstraat. Dan is het nog 2 minuten lopen. Klik hier om uw reis per trein te plannen.

EXPOSITIE DRENTS MUSEUM

Zoals ook in voorgaande jaren is op ART BREDA een ruimte gereserveerd voor een speciale expositie. Deze zal deze editie worden ingevuld door het Drents Museum, dat een keuze uit de vaste collectie zal maken met het thema ‘dieren in de kunst’. Lees verder

Overige informatie

  • De gedrukte uitnodigingen zijn geldig voor 2 personen
  • Rondleidingen over de beurs starten om 14.00 uur en 15.30 uur, aanmelden bij de Infobalie.
  • Fotograferen is alleen toegestaan met toestemming van de exposant.
  • Honden worden op de beursvloer niet toegestaan.
  • Grote tassen en rugzakken moeten bij de garderobe in bewaring worden gegeven.
  • De beurs wordt streng beveiligd en de beveiliging is bevoegd te visiteren.
  • Voor het reserveren van een rolstoel, mail naar info@artbreda.nl.