• Breepark - Breda

Menu

ART BREDA TALK

ART BREDA TALK

ART BREDA presenteert de komende editie ART BREDA TALK: een platform voor lezingen en gesprekken over kunst, antiek en design. Bent u altijd al nieuwsgierig geweest naar de huidige trends in de hedendaagse kunst­markt of wilt u de kenmerken van Lalique glas leren herkennen? Het bezoeken van een van onze lezingen biedt antwoord op al uw vragen. De lezingen worden verzorgd door con­servatoren, taxateurs, handelaren en overige experts uit het veld en zijn dagelijks bij te wonen om 13.00 en om 15.00 uur.

ARTIST TALK
Tijdens de ARTIST TALK kunt u op inspirerende wijze kennis maken met de kunste­naar en zijn werkwijze, waarna de kunstwerken in het echt op de beurs bekeken kunnen worden. Ook de ontwerpers en goudsmeden van hedendaagse juwelen vertellen over hun unieke collecties die te zien zijn bij de exposerende juweliers. Om 17.00 geeft een handelaar of specialist van de Koninklijke Ver­eeniging van Handelaren in Oude Kunst (KVHOK) een kunsthistorisch college!

RONDLEIDINGEN
Twee keer per dag verzorgt kunsthistoricus Marius van Dam een boeiende rondleiding over de beurs. Aan de rondleidingen kan kosteloos deelgenomen worden door maximaal 15 bezoekers per keer. Aanmelden kan bij de infobalie op de beurs.