• Breepark - Breda

Menu

Activiteiten

Ontdek rembrandt op art breda

In het teken van het Rembrandt jaar opent op 6 juli de tentoonstelling Discover Rembrandt – His Life and All His Paintings, in de RAI Amsterdam.
De tentoonstelling, die tot 1 september duurt, toont reproducties van alle 350 werken van Rembrandt. Ook de beschadigde, verborgen en zelfs gestolen werken zullen hier te zien zijn. Met de nieuwste digitale restauratie rechnieken zijn al Rembrandts werken teruggebracht naar hun originele staat.

De werken zijn elk op ware grootte en tonen in chronologische volgorde het verhaal van hun schilder. Een ware ode aan Rembrandt dus.
Op ART BREDA toont Discover Rembrandt een exclusieve preview, waarbij bijzondere hoogtepunten van de tentoonstelling worden getoond.

Ga voor meer informatie naar www.discoverrembrandt.com

KONINKLIJKE VHOK-PAVILJOEN

Wat is er nou leuker dan kunst en antiek zelf ervaren? Kom naar de dagelijkse Kunst & Antiek in de Praktijk-sessies op ART BREDA waar het gezamenlijk ontdekken, leren over en begrijpen van kunst centraal staat. Iedereen kan hier wat van opsteken. Bij de Koninklijke VHOK aangesloten handelaren zijn kunsthistorische connaisseurs met veel praktische kennis en inzicht in de waarde en waarde-ontwikkeling van objecten.

Klik hier voor het programma van de mini-lectures

Maar liefst 20 leden van de Koninklijke VHOK zijn aanwezig op ART Breda: Ruben Aardewerk Antiques, Kunstgalerij Albricht, Bastings Antiquairs, Kunsthandel A.H. Bies, Galerie Tiny Esveld, Foumani Persian Gallery, Heutink Ikonen, Peter Korf de Gidts Antiquairs, Limburg Antiquairs, Inter-Antiquariaat Mefferdt & De Jonge, Kunsthandel Pygmalion.
Van wie negen binnen het Koninklijke VHOK-paviljoen: Aronson Antiquairs, Daatselaar Fine Art & Antiques, Kollenburg Antiquairs, Firma S. van Leeuwen, Robert Schreuder Antiquair, Simonis & Buunk Kunsthandel, Kunsthandel Inez Stodel, Meindert Verhaar Antiquair, Floris van Wanroij Fine Art.

DAGELIJKSe RONDLEIDINGEN

Twee keer per dag verzorgt kunsthistoricus Marius van Dam een boeiende rondleiding over de beurs. Deze beginnen om 13.00 uur en om 16.00 uur. Aan de rondleidingen kan kosteloos deelgenomen worden door maximaal 15 bezoekers per keer. Aanmelden kan bij de infobalie op de beurs.